Suma Styli Forum
Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 10:06 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 150 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: SumaStyli - De Integro [LP, 2009]
PostWysłany: Śro Lut 03, 2010 12:22 pm 

Dołączenie: Śro Lut 03, 2010 12:18 pm
Płytka wgniata w ziemie, swietna robota i oby tak dalej. Ciesze sie, ze jeszcze mozna znalezc naprawde dobry kawal rapu.

(ale poczte polska przeklinam, bo pudelko doszlo uszkodzone :|)

PostWysłany: Śro Lut 03, 2010 1:39 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Sty 26, 2010 8:21 am
Miejscowość: Gdańsk
woooow ,no proszę jak się temat rozwinął 8-)

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 9:09 pm 

Dołączenie: Sob Mar 07, 2009 1:06 pm
Nie wiem czemu tego jeszcze tu nie napisałem, ale co tu dużo mówić... Miazga i tyle. Najlepsza płyta 2009 roku i jedna z moich ulubionych w ogóle. Słuchałem jej już chyba z kwadrylion razy i dalej mi się nie nudzi.

PostWysłany: Nie Mar 07, 2010 5:05 pm 

Dołączenie: Sob Mar 06, 2010 6:45 pm
Miejscowość: L_CA
Znalazłem przez przypadek, posłuchałem ,umarłem, urodziłem się na nowo. Dawno nic tak mnie nie wkręciło, chyba ostatnio "Dom pełen drzwi" 3x Klanu. Panowie, krótko - zajekurwachujabiście. :) A osobno dla Buki gratsy za rozjeb, który robi mi w bani.

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 9:11 am 

Dołączenie: Sob Mar 27, 2010 11:24 am
Hmmm ... A ja pomału przesłuchiwałem płytkę, i ciężko było mi ją słuchać szczerze :) (Nie mój gatunek:) ) Byłem pewny, że jest ona na bardzo wysokim poziomie, ale nie wchodziła. Jednak Na tą chwilę już wchodzi w łeb jak nóż w masło :) Szkoda, że dopiero teraz i nie mogę mieć płytki, ale cóż :)

Więc chłopy z SS propsy macie no i czekam na następną :) Tą już zakupię :)

P.S... Jakby ktoś miał/znalazł/czy coś jeszcze "De Integro" na oddanie za przystępną cenę to jestem zainteresowany :) Chociaż wątpie, żeby ktoś miał/chciał oddać takie cudo :)

PW :)

Edit: "Ulica niepozałatwianych spraw" the best one :)

Ostatnio edytowany przez ratatuj, Pon Mar 29, 2010 1:57 pm, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 1:39 pm 

Dołączenie: Wto Lis 03, 2009 9:05 pm
ratatuj napisał(a):
Jakby ktoś miał/znalazł/czy coś jeszcze "De Integro" na oddanie za przystępną cenę to jestem zainteresowany :)

Mogę oddać za 30

Euro ofkors
edit:
Na allegro hula w podobnej cenie nawet :D

Ostatnio edytowany przez szejdi Śro Mar 31, 2010 8:01 am, edytowano w sumie 2 razy

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 1:54 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Kwi 14, 2009 4:07 pm
Miejscowość: Szczecin/Koszalin/West Coast
sprzedałeś się.

PostWysłany: Wto Mar 30, 2010 8:47 pm 

Dołączenie: Wto Mar 16, 2010 5:46 pm
Miejscowość: Wrocław
masz ja zabrac ze soba do grobu;s

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 10:33 am 

Dołączenie: Sob Mar 27, 2010 11:24 am
Niestety to nie na moją kieszeń ... :( Chyba że obrabuję bank .. To jest dobry pomysł :)

PostWysłany: Wto Kwi 13, 2010 8:16 pm 

Dołączenie: Pią Kwi 09, 2010 6:58 pm
Od co najmniej 2 lat nie słuchałem polskiego rapu( może czasem trochę Paktofoniki, Kaliber i brat czasem L.U.C'a puścił). ograniczałem się do sprawdzenia co nowego nagrywają pseudo murzyni w kolorowych bluzach i jak najszybciej starałem się o tym zapomnieć. Aż jakiś ziomek na innym forum polecił SumęStyli i zareklamował w taki sposób, że zaryzykowałem i sprawdziłem. Pierwszy kawałek ,,Nie straszne mi" nie powalał mnie na łopatki, ale dobrze się zaczynało więc brnąłem dalej. Doszedłem do ,,świat nie dla nas" i to był dla mnie totalny szok. Czegoś tak głębokiego i na takim poziomie lirycznym nigdy nie słyszałem. Sprawdziłem całą płytkę i śmiało mogę powiedzieć, że polska scena hh nigdy nie stworzyła czegoś tak idealnego. Sposób w jaki cała grupa składa swoje teksty i wszystkie skojarzenia znacznie odbiegają od poziomu prezentowanego przez innych wykonawców jak Góral, Peja czy Pezet, których twórczość śmierdzi kutasem. Kawałki trącące dekadentyzmem podobają mi się chyba najbardziej i katuje je na okrągło. Mam tylko nadzieję, że jeszcze kiedyś SumaStyli wyda podobną płytę. Stałem się naprawdę fanem i chylę czoła przed całym składem. Sprawdzam trasy koncertowe i liczę na to, że pojawicie się kiedyś w Bydgoszczy.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 150 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość